Страви з риби в домашніх умовах

Як приготувати рибні котлети. Рецепт з фото

Фарш може бути не тільки з м’яса, міняємо основний інгредієнт на рибу і можна сміливо готувати рибні котлети. Про що власне і дана публікація. І вам пропонуємо приготувати рибні котлети. Рецепт з фото, так що проблем в процесі приготування не виникне.

Отже почнемо:

Нам знадобляться наступні продукти:
  • Риба – 700 грам або 0,5 кг філе риби
  • Хліб (білий)
  • Молоко – 100 мл
  • Яйце (куряче) – 1 шт
  • Цибуля – одна цибулина
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Масло (вершкове) – 2 столових ложки
  • Сіль і перець – на ваш смак
Продукти для гарніру:
  • Цибуля (червона) – 500 грам
  • Оцет (бальзамічний) – 1 столова ложка
  • Соус (соєвий) – 1 столова ложка
  • Сіль – на ваш смак

Спосіб приготування:

1. Рибу (якщо риба ціла) промиваємо, чистимо від луски і кишок, знову промиваємо, видаляємо хребет. Коротше, робимо рибне філе, а ще краще купувати відразу філе.

2. Від хліба відрізаємо шматочок товщиною в 2 сантиметри, обрізаємо скоринки і отриману м’якушку висипаємо в молоко.

3. Цибулю очищаємо і нарізаємо її великими шматочками.

4. Підготовлене філе нарізаємо на шматочки і проганяємо через м’ясорубку разом з цибулею і білим хлібом.

5. До фаршу додаємо куряче яйце, солимо, перчимо і гарненько перемішуємо.

6. Духовку і духову шафу розігріваємо поки не набереться температура 200 градусів.

7. З фаршу формуємо котлетки.

8. Деко змащуємо вершковим маслом. Котлети викладаємо на деко.

9. До сметани додаємо перемелену паприку, набираємо її на кінчик чайної ложки. Змащуємо котлетки сметаною.

10. Прибираємо деко з рибними котлетами в духовку, і залишаємо випікатися 20 хвилин.

11. Щоб приготувати гарнір, цибулю (червону) нарізаємо. Ставимо тушити, додаємо соєвий соус і оцет, тушкуємо поки цибуля не стане м’якою. Додаємо сіль на ваш смак.

Насолоджуйтесь цими рибними котлетами! Смачного!!!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: