Продукти необхідні для приготування «Риба під сметанним соусом»:
- Філе риби – 300гр
- 33% вершки (сметана) -100мл
- Червона ікра – 10гр
- Цибуля зелена – 2 пір’їнки
- Соус соєвий – 50мл
- Лимон – 1шт
- Масло вершкове – 50гр
- Олія – 30гр
- Перець (білий мелений)
- Кріп і фізаліс – для прикраси
Спосіб приготування «Риба під сметанним соусом»:
- Рибне філе промиваємо і ріжемо на шматочки. Маринуємо в соєвому соусі 20 хвилин.
- Збиваємо вершки, додаємо ікру, дрібно нарізану цибулю, перчимо, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
- Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані, збиваємо, поступово додаємо сік з половини лимона, солимо.
- Рибне філе підсмажуємо на олії.
- Тепер що б красиво подати на стіл частування рибу в сметанному соусі, беремо блюдо для подачі і наливаємо на нього соус з масла і лимона. Викладаємо зверху рибу, поливаємо вершковим соусом.
Прикрашаємо страву шматочками лимона, гілочками кропу і фізалісом. Подаємо на стіл чудове блюдо риба під сметанним соусом.
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0