“Риба запечена в духовці” продукти необхідні для приготування:
Риба (хек) – 600гр
Цибуля – 4 цибулини
Майонез – 400гр
Гриби шампіньйони – 100гр
Кріп – 2 пучка
Яйце – 1шт
Морква (невеликі) – 2шт
Борошно – 2 ст / л
Перець, сіль на свій смак
Спосіб приготування “Риба запечена в духовці”
- Чистимо рибу, і нарізаємо на потрібні порційні шматочки
- Беремо цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Гриби гарненько миємо і ріжемо кубиками.
- Моркву миємо, чистимо і тремо на крупну тертку. Миємо та подрібнюємо кріп. Змішуємо моркву і цибулю.
- Обсмажуємо гриби на сковорідці.
- Змащуємо форму для запікання жиром. Викладаємо кріп, філе риби. Солимо і перчимо.
- Викладаємо на нашу рибу перемішані овочі та гриби, перчимо і солимо. Яйце вливаємо в майонез і збиваємо. Поливаємо зверху майонезом.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо запікати рибу на 30 хв.
Ну от і все. Приємного апетиту.
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0