Продукти необхідні для приготування “Тілапія у вершковому соусі”
- Філе телапії 2-3 шт.;
- Сир, зелена цибуля;
- Майонез бажано легкий;
- Сухарі панірувальні;
- Соняшникова олія;
- Борошно – 1/2 склянки;
- Молоко (рідка сметана, вершками);
- Перець і сіль.
Спосіб приготування “Тілапія у вершковому соусі”
- Розморожуємо філе риби і обтираємо його паперовим рушником, що б видалити залишки води. Сіллю натираємо рибку і трохи посипаємо перчиком. Беремо ємність в якій будемо запікати і змащуємо її соняшниковою олією і обсипаємо панірувальними сухарями.
- У борошно додаємо молоко і перемішуємо до однорідної маси, трохи додаємо солі і порізану зелену цибулю.
- Філе змочуємо у клярі і викладаємо в ємність для запікання. Кляром який залишився поливаємо рибку зверху і посипаємо сухарями.
- Розігріваємо духовку до 160-180 градусів і ставимо наше блюдо на 20 хвилин.
- Через 20хв витягаємо рибку і трохи поливаємо майонезом і присипаємо тертим сиром. Ставимо в духовку ще на 5-7 хвилин.
- До столу подаємо тілапію у вершковому соусі з відвареною картоплею.
Смачного!
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0