Страви з риби в домашніх умовах

Тілапія у вершковому соусі

Продукти необхідні для приготування “Тілапія у вершковому соусі”

  • Філе телапії 2-3 шт.;
  • Сир, зелена цибуля;
  • Майонез бажано легкий;
  • Сухарі панірувальні;
  • Соняшникова олія;
  • Борошно – 1/2 склянки;
  • Молоко (рідка сметана, вершками);
  • Перець і сіль.

Спосіб приготування “Тілапія у вершковому соусі”

  1. Розморожуємо філе риби і обтираємо його паперовим рушником, що б видалити залишки води. Сіллю натираємо рибку і трохи посипаємо перчиком. Беремо ємність в якій будемо запікати і змащуємо її соняшниковою олією і обсипаємо панірувальними сухарями.
  2. У борошно додаємо молоко і перемішуємо до однорідної маси, трохи додаємо солі і порізану зелену цибулю.
  3. Філе змочуємо у клярі і викладаємо в ємність для запікання. Кляром який залишився поливаємо рибку зверху і посипаємо сухарями.
  4. Розігріваємо духовку до 160-180 градусів і ставимо наше блюдо на 20 хвилин.
  5. Через 20хв витягаємо рибку і трохи поливаємо майонезом і присипаємо тертим сиром. Ставимо в духовку ще на 5-7 хвилин.
  6. До столу подаємо тілапію у вершковому соусі з відвареною картоплею.

Смачного!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: