Страви з риби в домашніх умовах

Як дуже смачно приготувати форель

Форель – це риба з лососевих, дуже смачна і корисна. Містить вітаміни категорії В: B1, B2, B3, (PP) і B9, а також вітаміни C і E. Найбільш часто її використовують кухарі в кухнях західноєвропейських і кавказьких країн.

Подивіться також рецепт приготування товстолобика, запеченого в духовці.

Сьогодні розповімо і покажемо як приготувати форель запечену у фользі.

Продукти:

  • Форель (філе) – 1 шт.
  • Цибуля (ріпчаста) – 1 шт.
  • Морквина (середніх розмірів) – 1 шт.
  • Спеції-на ваш смак (мелений коріандр).
  • Сіль (кухонна) – на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо від шкірки, промиваємо і нарізуємо дрібно.
  2. Моркву миємо, чистимо і нарізуємо на кільця.
  3. Філе форелі, гарненько промиваємо, якщо потрібно знімаємо шкірочку і солимо на ваш смак, додаємо приправи. Викладаємо форель на фольгу.
  4. Укладаємо по верх форелі цибулю і моркву.
  5. Фольгою обертаємо рибу, потрібно якомога сильніше, тільки обережно щоб не порвати фольгу.
  6. Викладаємо на деко загорнуту у фольгу форель. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів, ставимо рибу в духовку і запікаємо приблизно хвилин 30-40.
  7. Дістаємо з духовки форель запечену у фользі і даємо їй охолонути, розгортаємо фольгу, перекладаємо рибу на блюдо і подаємо до столу.

Смачного!!!

You may also like

Comments are closed.