Страви з риби в домашніх умовах

Супер риба, запечена в фользі

Риба один з найдавніших продуктів харчування, причому дуже корисна для організму людини. Риба містить вітаміни, мінерали та інші корисні і необхідні для нашого організму елементи. Але як часто ми готуємо рибу? Та дуже рідко, багато хто не хоче морочити голову, інші просто більше люблять м’ясо.

Сьогоднішній рецепт покаже як легко і просто приготувати надзвичайно смачну рибу запечену у фользі. Подивіться як можна приготувати чудову рибу запечену в духовці.

Нам знадобляться наступні продукти:

  • Риба (філе) – 400-500 грам,
  • Картопля – 3-4 шт,
  • Гриби (наприклад шампіньйони) – 250-300 грам,
  • Цибуля (ріпчаста) – 1 цибулина,
  • Сік (лимонний),
  • Соус (соєвий).

Спосіб приготування:

  1. Розморожуємо рибне філе, промиваємо.
  2. Готуємо маринад, для цього змішуємо лимонний сік, соєвий соус і спеції на ваш смак.
  3. Викладаємо рибу в маринад і залишаємо її маринуватися.
  4. Тепер, поки філе риби маринується, чистимо, ріжемо і смажимо цибулю.
  5. Приготуємо гриби: промиваємо їх добре (кілька разів), ріжемо і обсмажуємо.
  6. Після грибів, займемося картоплею. Чистимо її і нарізаємо не товстими кільцями.
  7. Змащуємо лист фольги маслом і викладаємо на нього картоплю.
  8. Поверх картоплі викладаємо гриби.
  9. Рибу дістаємо з маринаду і обтираємо паперовим рушником надлишки маринаду. Викладаємо рибу наверх грибів.
  10. На рибу укладаємо підсмажену цибульку.
  11. Щільно загортаємо фольгу, дивіться щоб не залишилося ніяких щілин.
  12. Розігріваємо духовку і ставимо деко з рибою запікатися на 30 хвилин не менше.

Риба запечена в фользі виходить дуже смачною і ситною.

Смачного!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: