Для кого призначений рецепт приготування риби запеченої з овочами? Ця страва підійде кожній людині: просто любителю риби, господині яка бажає здивувати гостей або просто близьких людей, для людей які дотримуються дієти, взагалі всім і кожному припаде до смаку риба запечена з овочами.
Продукти:
- Риба – одна середня штучка
- Картопля – 1500 грам
- Морквина – 1 шт
- Перець (болгарський) – 1 шт
- Помідори – 3 шт (середніх)
- Цибуля (ріпчаста) – 1 цибулина.
- Майонез – 3 столових ложки
- Лимон – одна половинка
- Сіль, перець – на ваш смак
Спосіб приготування:
- Рибу по необхідності очищаємо від кишок і лушпиння. Промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.
- Чистимо, миємо й нарізаємо кільцями цибулю.
- Цибулю додаємо до риби, видавлюємо сік з лимона, перемішуємо і відставляємо в сторону.
- Чистимо картоплю, миємо й нарізаємо на кубики. Моркву також чистимо і нарізаємо на кубики. Болгарський перець, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо на кубики.
- Помідори вимити, робимо хрестоподібні надрізи і обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку. Нарізаємо на кубики.
- Змішуємо всі овочі, солимо і перчимо на ваш смак, і додаємо майонез.
- На деко розгортаємо фольгу і змащуємо соняшниковою олією.
- Далі викладаємо овочі, на них рибу, а зверху овочі перемішані з цибулею.
- Загортаємо у фольгу і ставимо запікати рибу з овочами в духовку.
- Хвилин через 30-40 риба буде готова.
Смачного!