Страви з риби в домашніх умовах

Риба запечена з овочами

Для кого призначений рецепт приготування риби запеченої з овочами? Ця страва підійде кожній людині: просто любителю риби, господині яка бажає здивувати гостей або просто близьких людей, для людей які дотримуються дієти, взагалі всім і кожному припаде до смаку риба запечена з овочами.

Продукти:

  • Риба – одна середня штучка
  • Картопля – 1500 грам
  • Морквина – 1 шт
  • Перець (болгарський) – 1 шт
  • Помідори – 3 шт (середніх)
  • Цибуля (ріпчаста) – 1 цибулина.
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Лимон – одна половинка
  • Сіль, перець – на ваш смак

Спосіб приготування:

  1. Рибу по необхідності очищаємо від кишок і лушпиння. Промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.
  2. Чистимо, миємо й нарізаємо кільцями цибулю.
  3. Цибулю додаємо до риби, видавлюємо сік з лимона, перемішуємо і відставляємо в сторону.
  4. Чистимо картоплю, миємо й нарізаємо на кубики. Моркву також чистимо і нарізаємо на кубики. Болгарський перець, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо на кубики.
  5. Помідори вимити, робимо хрестоподібні надрізи і обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку. Нарізаємо на кубики.
  6. Змішуємо всі овочі, солимо і перчимо на ваш смак, і додаємо майонез.
  7. На деко розгортаємо фольгу і змащуємо соняшниковою олією.
  8. Далі викладаємо овочі, на них рибу, а зверху овочі перемішані з цибулею.
  9. Загортаємо у фольгу і ставимо запікати рибу з овочами в духовку.
  10. Хвилин через 30-40 риба буде готова.

Смачного!

You may also like

Comments are closed.