Складові:
- Гвоздика 6 шт.
- Скумбрія 2 шт.
- Оцет яблучний 2,5 ст.л.
- Масло рослинне 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Сіль 2 ч.л.
- Цукор 1/2 ч.л.
- Перець духмяний мелений 1/3 ч.л.
- Коріандр 1 щіпка
- Вода 250 мл
- Перець чорний горошком
Приготування:
1. Рибу очистити, порізати шматочками.
2. Закип’ятити воду, додати сіль, цукровий пісок, перець-горошок, коріандр і мелений перець.
3. Влити олію, кип’ятити суміш протягом хвилини, потім влити оцет.
4. Маринад остудити.
5. Нарізати півкільцями ріпчасту цибулю.
6. Скласти рибу разом з цибулею, упереміш, в ємність, залити скумбрію з прянощами маринадом на добу.
Смачного!