Страви з риби в домашніх умовах

Риба запечена з картоплею. Рецепт з фото

Сьогодні розповідаємо як готуватися запечену рибу з картоплею. Багато людей обожнюють рибу приготовлену в будь-якому вигляді хоч смажену, варену або запечену. Риба дуже корисна для організму. Зустрічайте запечена риба з картоплею.

Продукти:

  • Риба (в даному випадку товстолобик)
  • Цибуля
  • Картопля
  • Сир (твердий)
  • Помідори
  • Перець
  • Гриби – можна всякі
  • Кінза – на любителя
  • Майонез

Спосіб приготування

1. Вимийте гарненько руки. Тепер чистимо, промиваємо і нарізуємо кружальцями картоплю.

2. Рибу миємо, чистимо, робимо філе.

3. Помідори. Робимо надрізи хрестиком, обдаємо окропом, знімаємо шкірку. Нарізуємо кільцями.

4. Готуємо деко, змащуємо маслом рослинним.

5. Викладаємо на дно дека картоплю, пересипаємо приправами і солимо.

6. Зверху накладаємо філе риби, солимо і приправляємо.

7. Чистимо від шкірки цибулю. Смажимо її на рослинному маслі.

8. Заливаємо майонезом зверху риби, додаємо смажену цибулю.

9. Укладаємо шар помідор, солимо, додаємо приправи, далі шар грибів, приправи і сіль.

10. Тепер знову викладаємо шар картоплі, поливаємо майонезом. Тремо сир на тертку і посипаємо майбутню запечену рибу з картоплею.

11. Розігріваємо духовку градусів до 200, ставимо запікатися рибу. Через пів години, дивимось якщо з’явилася, красива рум’яна, золота скоринка. Ми залишаємо на десять хвилин, настоятись в вимкненій духовці.

Смачного!

You may also like

Comments are closed.