Страви з риби в домашніх умовах

Як приготувати рибу в маринаді по-китайськи

Сьогодні поговоримо як приготувати дуже смачну рибу в маринаді по-китайськи. Впевнені що Вам сподобається. Отож приступимо.

Продукти:

  • Риба (бажано форель) – 2 тушки;
  • Соус (соєвий) – 7 столових ложкок;
  • Вино (міцне, десертне) – 5 столових ложок;
  • Імбир (мелений) – 5 грам;
  • Цибуля – одна цибулина;
  • Крохмаль – 1 столова ложка;
  • Масло (запашне) – 1 чайна ложка;
  • Перець (горошок) – на ваш смак.

Спосіб приготування:

1. Так як рибу ми будемо готувати в маринаді, для початку приготуємо маринад. Для цього перемішуємо соус соєвий, подрібнену цибулю, імбир, горошок перець, додаємо вино і воду.

2. Рибу чистимо, видаляємо все непотрібне, промиваємо в проточній воді (ретельно), трохи просушуємо. Викладаємо в маринад однією стороною на 15-20 хвилин і іншою стороною також.

3. Половину маринаду переливаємо в іншу ємність, наприклад чашку. Він нам знадобиться для приготування соусу.

4. У маринад додаємо воду і поміщуємо рибу в розігріту духовку на 200 градусів. Запікаємо 15-25 хвилин. Дістаємо запечену рибу і знімаємо шкірку, викладаємо на тарілку.

5. Для риби в маринаді готуємо соус. Частина маринаду, яку ми відлили, ставимо на вогонь і чекаємо поки він закипить. Як тільки закипів додаємо глютамат натрію, крохмаль (потрібно попередньо розвести). Знімаємо з вогню після загустіння соусу. Поливаємо запечену рибу маринадом і подаємо до столу.

Бажаємо Вам приємного апетиту, порадуйте своїх домочадців незабутньою вечерею!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: