Продукти необхідні для приготування «Товстолобик запечений в духовці»

- Товстолобик – 1кг
- Майонез – 5 ложок столових
- Лимон – 1шт
- Цибуля – 1 цибулина
- Морква – 1шт
- Часник – 3 зубчики
- Сіль, перець, петрушка
- Масло рослинне
Спосіб приготування «Товстолобик запечений в духовці»
- Отже, приступимо – що б приготувати страву запечений товстолобик, рибу вимиваємо, чистимо, потрошимо і знову миємо. Всю тушку товстолобика натираємо сіллю і перцем.
- Цибулю миємо і чистимо, нарізаємо кільцями. Беремо моркву, вимиваємо, чистимо і тремо на тертку. Зелень миємо і подрібнюємо. Все перемішуємо і додаємо майонез, сіль, перець – перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо нашого товстолобика. Часник пропускаємо через прес і змащуємо зверху рибу.
- Соняшниковою олією змащуємо форму (деко) для запікання риби, викладаємо нафаршированого товстолобика. Духовку нагріваємо до 180 градусів, ставимо в неї рибу і запікаємо 30 хвилин. Далі дістаємо і робимо на спині надрізи, викладаємо в надрізи шматочки лимона і продовжуємо запікати в духовці до появи золотистої скоринки.
Товстолобик запечений в духовці. Фото 2
Запечений товстолобик готовий. Перед подачею на стіл можна прикрасити гілочками петрушки або салату.
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0