Страви з риби в домашніх умовах

Смачна запечена скумбрія з часником

Продукти:

  • Скумбрія 2 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Часник 3 зубчики
  • Паприка 1 ч.л.

Приготування:

1. Обробити рибу, обережно видалити кісточки.

2. Приготувати суміш для риби. З’єднати пресований часник, орегано, паприку, сіль, оливкову олію. Розмішати.

3. Намазати сумішшю філе скумбрії, відставити на 30-40 хвилин маринуватися.

4. Покласти спеціальний папір або фольгу на жароміцний лист. Обережно викласти філе шкірою вгору, трохи посипати сіллю.

5. Поставити на 10 хвилин в духовку, дотримуватися температури 220 градусів.

6. Щоб риба була засмаженою, залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.

7. На гарнір до запеченої скумбрії з часником подавати картоплю, посипати зеленню.

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: