Продукти:
- Скумбрія 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Часник 3 зубчики
- Паприка 1 ч.л.
Приготування:
1. Обробити рибу, обережно видалити кісточки.
2. Приготувати суміш для риби. З’єднати пресований часник, орегано, паприку, сіль, оливкову олію. Розмішати.
3. Намазати сумішшю філе скумбрії, відставити на 30-40 хвилин маринуватися.
4. Покласти спеціальний папір або фольгу на жароміцний лист. Обережно викласти філе шкірою вгору, трохи посипати сіллю.
5. Поставити на 10 хвилин в духовку, дотримуватися температури 220 градусів.
6. Щоб риба була засмаженою, залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.
7. На гарнір до запеченої скумбрії з часником подавати картоплю, посипати зеленню.
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0








