Страви з риби в домашніх умовах

Риба в клярі. Як правильно приготувати?

Продукти необхідні для приготування риби в клярі:

  • Філе (рибне на ваш смак) -500грамм
  • Сіль і перець-на ваш смак
  • Спеції-на ваш смак
  • Олія (соняшникова)
    Риба смажена в клярі
    Риба смажена в клярі

Для приготування кляра:

  • Яйце (куряче) – 3штуки
  • Молоко – 200мл
  • Борошно – 200грам
  • Сіль – на ваш смак

Риба в клярі як готувати правильно:

Рибне філе промиваємо, просушуємо і нарізаємо на невеликі порційні кусочки.

Ріжемо рибу
Ріжемо рибу

Додаємо сіль і перець на ваш смак, додаємо спеції і даємо настоятися півгодини.

Готуємо рибу
Готуємо рибу

Поки рибка маринується, приготуємо кляр, яйця збиваємо разом з сіллю.

Готуємо кляр
Готуємо кляр

Додаємо молоко і перемішуємо.

Додаємо молоко в кляр
Додаємо молоко в кляр

Далі додаємо пшеничне борошно і знову перемішуєм.

Додаємо борошно в кляр
Додаємо борошно в кляр

Вмочуємо рибні шматки в клярі.

Вмочуємо рибу в кляр
Вмочуємо рибу в кляр

Виливаємо в сковороду олію та розігріваємо її, викладаємо рибу і смажимо до корки золотого кольору, це приблизно 5-7хв. на кожну зі сторін шматочка.

Смажимо рибу
Смажимо рибу

Щоб шматочки риби не злипалися між собою, смажимо невеликими партіями.

Коли рибні шматочки обсмажилися, дістаємо їх зі сковороди і подаємо до столу.

Про рибу в клярі і як готувати її правильно тепер ви знаєте.

Бажаю Вам приємного апетиту !!!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: