Продукти необхідні для приготування риби в клярі:
- Філе (рибне на ваш смак) -500грамм
- Сіль і перець-на ваш смак
- Спеції-на ваш смак
- Олія (соняшникова)
Риба смажена в клярі
Для приготування кляра:
- Яйце (куряче) – 3штуки
- Молоко – 200мл
- Борошно – 200грам
- Сіль – на ваш смак
Риба в клярі як готувати правильно:
Рибне філе промиваємо, просушуємо і нарізаємо на невеликі порційні кусочки.

Додаємо сіль і перець на ваш смак, додаємо спеції і даємо настоятися півгодини.

Поки рибка маринується, приготуємо кляр, яйця збиваємо разом з сіллю.

Додаємо молоко і перемішуємо.

Далі додаємо пшеничне борошно і знову перемішуєм.

Вмочуємо рибні шматки в клярі.

Виливаємо в сковороду олію та розігріваємо її, викладаємо рибу і смажимо до корки золотого кольору, це приблизно 5-7хв. на кожну зі сторін шматочка.

Щоб шматочки риби не злипалися між собою, смажимо невеликими партіями.
Коли рибні шматочки обсмажилися, дістаємо їх зі сковороди і подаємо до столу.
Про рибу в клярі і як готувати її правильно тепер ви знаєте.
Бажаю Вам приємного апетиту !!!
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0