Страви з риби в домашніх умовах

Смачний короп запечений у фользі

Хочете приготувати смачного коропа? Ідіть на риболовлю!

Якщо ви читали наші статті про ловлю коропа, вам вдасться його спіймати без проблем! Якщо немає, тоді читайте, тут про ловлю коропа.

Далі йдете на риболовлю, і ловите рибу! Якщо лінь, йдете в магазин і купуєте

Риба повинна бути свіжою, а краще живою.

Отже вам вдалося зловити або купити коропа, тепер почнемо його готувати. Хочу запропонувати вам простий рецепт приготування – запекти рибу цілком у фользі з цибулею, спеціями і шматочком вершкового масла.

Все що потрібно для цього блюда:

  • Короп або сазан вагою близько 1,2 кг;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Цибуля;
  • 50,0 г вершкового масла.

Процес приготування:

1. Короп володар досить щільної численної луски. Її найзручніше зняти спеціальним пристосуванням для чищення риби. Якщо такого немає, то знімають луску звичайним ножем. Для цього рибу беруть однією рукою за хвіст. Ніж тримають іншою рукою. Встановлюють його лезо в основу хвоста і піднімаючи луску, переміщують ніж до голови. Після того як риба буде очищена від луски, потрібно звільнити її від нутрощів. Для цього потрібно розрізати рибу з боку черевця і все вичистити зсередини. З голови дістати зябра. Готову тушку промити обсушити.

2. Надсікаємо ножем шкіру коропа на глибину 1-2 мм по всій поверхні риби. Відстань між надрізами – 1 см. Скроплюємо коропа соком лимона.

Натираємо сіллю і перцем, зробити це потрібно і всередині і зовні.

Солі потрібно взяти до смаку, цілком достатньо трохи менше двох чайних ложок, залежно від розміру коропа. Перцю беруть також за смаком.

3. Обкласти рибу цибулею.

Після чого щільно загортаємо коропа в фольгу і відправляємо в духовку на півгодини. Температура +180.

4. Через півгодини відкрити фольгу і додати масло.

5. Надіслати коропа ще на 15 хвилин в духову шафу.

Загальний час приготування коропа у фользі цілком рівний 45 хвилинам.

Приємного Вам апетиту!

Вам сподобалась статья?

Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0

Comments are closed.

Next Article: