У блюдо не потрібно додавати сіль, вона вже в достатній кількості міститься в соєвому соусі. Оригінальний маринад з малосумісних продуктів додасть рибі пікантність і неповторний смак сходу.
Складові:
- Філе лосося 400 г
- Кунжут 2 ст.л.
Для маринаду:
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
Приготування:
Філе лосося нарізати невеликими шматочками. Для приготування маринаду змішати соєвий соус, рідкий мед, готову столову гірчицю. Рибу перекласти в маринад, поставити в холодильник на дві години або на ніч. Мариноване філе лосося посипати кунжутним насінням і обсмажити до готовності.
Порада: При подачі блюдо можна прикрасити різнокольоровими часточками нарізаного солодкого болгарського перцю. Їх можна подати в сирому вигляді або трохи обсмажити.
Вам сподобалась статья?
Захопливо
0
Задоволений
0
В щоці
0
Можна краще
0








